ثبت شرکت سهامی عام چگونه است و چه قوانینی دارد؟ یکی از گستره ترین و مهم ترین نوع شرکت هایی که در ایران است، شرکت سهامی عام می باشد. به موجب قانون 1 تجارت در این شرکت ها سرمایه آن به سهام تقسیم بندی می شود. هر سهامدار تنها محدود به مبلغ اسمی سهام خود مسئولیت دارد. این نوع شرکت، کاملترین شکل شرکتهای سهامی می باشد و عموماً برای پروژههای کلان و بزرگ اقتصادی مانند تجارت بینالمللی، تأسیس کارخانهها، بانکها و سایر فعالیتهای اقتصادی گسترده بهتر است به ثبت برسد.
ثبت شرکت سهامی عام چیست؟
شرکت های سهامی عام دارای ساختارهای مدیریتی مشخصی هستند که از طریق مجامع عمومی و هیئت مدیره هدایت میشوند. اعضای هیئت مدیره شرکت های سهامی عام از بین سهامداران انتخاب می شود. افراد انتخاب شده قابلیت برکناری دارند. ناگفته نماند که اعضای هیئت مدیره نباید کمتر از 5 نفر باشد. حال مدیران شرکت را چه کسانی انتخاب می کنند؟ انتخاب مدیران شرکت توسط مجمع عمومی عادی انجام می شود. مدت تصدی آن ها نیز در اساس نامه شرکت مشخص می شود. مدت تعیین شده نباید بیشتر از 2 سال باشد با این حال، امکان انتخاب مجدد مدیران نیز وجود دارد.
شرکت موظف است تا زمانی که اوراق سهام در شرکت های سهامی خاص صادر نشده است، به سهام داران گواهی موقت سهم بدهد که نشاندهنده تعداد و نوع سهام و مبلغ پرداخت شده آن می باشد. قبل ازاینکه شرکت را ثبت کنید، صدور اوراق سهام یا گواهی موقت آن ممنوع می باشد. ارزش اسمی هر سهام در شرکتهای سهامی عام نباید بیش از ده هزار ریال باشد. همچنین، در این نوع شرکتها، نقل و انتقال سهام نمیتواند به موافقت مدیران شرکت یا مجامع عمومی سهامداران مشروط شود.
تامین سرمایه شرکت های سهامی عام
تامین سرمایه در این شرکت ها متفاوت از شرکت های سهامی خاص است و دارای دو بخش است. یکی از بخش خای تامین سرمایه را بایستی موسسین شرکت تامین نمایند. بخشی دیگر از طریق مردمی که سهام شرکت را خریداری می کنند تامین می شود. این ویژگی باعث میشود که سهام شرکت سهامی عام در بورس اوراق بهادار معامله شود و امکان سرمایهگذاری برای افراد بیشتری فراهم گردد.
پذیرهنویسی؛ فرآیند جذب سرمایهگذار
یکی از ویژگی های مهم در شرکت های سهامی عام فرآیند پذیره نویسی می باشد. پذیره نویسی معنای تعهد پرداخت وجه سهام توسط افراد مختلف میباشد. در این فرآیند آگهی دعوت پذیرهنویسی منتشر میشود. همچنین سرمایه گذارانی که علامند به سرمایه گذاری هستند می توانند اطلاعاتی در مورد میزان سرمایه ای که مورد نیاز است، شخصیت مدیران و کسانی که شرکت را تاسیس کرده اند و اهداف شرکت به دست آورند.
علاوه بر این امکان خرید سهام برای عموم مردم امکان پذیر می شود.
نحوه تأمین سرمایه و مراحل قانونی ثبت
به موجب ماده 6 که در قانون تجارت آمده است، موسسین موظفند حداقل 20 درصد از سرمایه شرکت را تامین کنند و 35 درصد ان را در حساب بانکی شرکت در شرف تاسیس سپرده گذاری نمایند. اگر بخشی از سرمایه اولیه شرکت به صورت غیرنقدی ( املاک و یا ماشین آلات و تجهیزات) باشد باید ارزش گذاری شوند و به بانک ارائه شود.
ویژگی شرکت سهامی عام
یکی از ویژگی های اصلی شرکت های سهامی عام این است که می تواند سرمایه خود را از طریق مشارکت های عمومی تامین کند. در اصل شرکتهای سهامی عام میتوانند با جذب سرمایهگذاران خرد و کلان، منابع مالی مورد نیاز خود را تأمین کنند.
1. قابلیت معامله سهام در بورس؛ نقلوانتقال سهام بدون نیاز به موافقت سایر سهامداران انجام میشود.
2. امکان انتشار اوراق قرضه؛ این شرکتها برای افزایش سرمایه خود میتوانند اوراق قرضه صادر کنند.
3. لزوم درج عبارت «سهامی عام» در تمامی اسناد رسمی و اطلاعیهها؛ شفافیت حقوقی و انطباق با قوانین تجارت ایران الزامی است.
شرایط ثبت شرکت سهامی عام
· حداقل ۵ شریک و ۵ عضو هیئت مدیره
· حداقل سرمایه ۵ میلیون ریال
· حداکثر ۲۰ درصد سرمایه توسط موسسین تأمین شده و ۳۵ درصد آن باید نقداً واریز شود
· مجوز سازمان بورس برای فروش سهام الزامی است
· پس از پذیرهنویسی، مجمع عمومی موسسان تشکیل شده و اساسنامه تصویب میشود
نحوه ثبت شرکت سهامی عام
برای اینکه بتوانید یک شرکت سهامی عام تاسیس کنید، حداقل 20 درصد سرمایه شرکت را باید موسسان آن متعهد شوند و حداقل ۳۵ درصد از مبلغ تعهد شده را در حسابی به نام شرکت در حال تأسیس واریز کنند. در مرحله بعدی اظهار نامه، اساس نامه و طرح اعلامیه پذیرهنویسی سهام که به امضای همه مؤسسان رسیده است را به اداره ثبت شرکتها تحویل می دهند. چنانچه بخشی از تعهدات مؤسسان به صورت غیرنقدی باشد، باید عین آن یا مدارک مالکیت آن را به بانک معرفی شده سپرده و گواهی بانک را به همراه سایر مدارک به اداره ثبت شرکتها ارائه دهند.
شما اگر قصد ثبت شرکت در کرج و یا نقاط دیگر کشور اعم از سهامی عام و… را دارید، می توانید از صفر تا صد مراحل تاسیس و ثبت شرکت خود را به موسسه حقوقی و ثبتی تکسفیر بسپارید.
نکته:برای اینکه شرکت سهامی عام را به ثبت برسانید باید حداقل 5 نفر در شرکت سهامی به عنوان اعضا ی شرکت انتخاب شوند.

شرایط لازم برای ثبت شرکت سهامی عام
لازم به ذکر است که مسئولیت سهامداران در شرکت های های سهامی عام عمدتاً به مالکیت و مدیریت سهام آنها محدود میشود. سهام به عنوان یک حق مالی، نوعی مال منقول می باشد که قابلیت انتقال دارد. اما این انتقال معمولاً در شرکتهای سهامی عام صورت میگیرد.
برای انتقال سهام، در شرکت های سهامی عام نیاز به تایید اداره دارایی دارید. پس از تایید شدن نیاز به جلسه هیئت مدیره برگزار می شود و کلیه تمامی سهامداران قدیم و جدید باید این تغییرات را امضا کنند. در نهایت، نقل و انتقال سهام باید در یک شرکت ثبتی ثبت شود. این فرآیند یکی از مهمترین موضوعات مربوط به شرکتها محسوب میشود.
شرکت سهامی عام معمولا یک مجموعه بزرگ است که اهداف بزرگی دارد و فعالیت های اقتصادی و تجاری بزرگی را انجام می دهد. این شرکتها، به دلیل برخورداری از امتیازات و مجوزهای گسترده، از پشتوانه مالی قوی و مستحکمی بهرهمند هستند.
شرایط و ضوابط ثبت نام شرکت سهامی عام
در زمان تاسیس این شرکت سرمایه اولیه آن نباید کمتر از 500 هزار تومان باشد. چنانچه بعد ها به هر دلیلی از این مقدار کاهش یابد، شرکت تا یک سال این فرصت را دارد تا از طریق روش های مختلف این سرمایه را افزایش دهد. اگر نتوانند سرمایه را افزایش دهند، می توانند نوع شرکت را تغییر دهند. اگر شرکت با سرمایه کمتری ادامه دهد، هر فرد ذینفع این حق را دارد که از دادگاه درخواست انحلال شرکت را نماید.
اعلامیه پذیرهنویسی باید توسط موسسان در روزنامه منتشر شود. همچنین در بانکی که تعهد سهام در آن انجام شده، در دسترس عموم علاقهمندان قرار گیرد. در صورتی که آورده سهامداران نقدی است، باید رسید آن ارائه شود و اگر آوردهها غیرنقدی باشد، ارائه اسناد و مدارک مربوط به آن الزامی است.
بعد از پذیرهنویسی تمامی سهام، مجمع عمومی برای تصویب اساسنامه تشکیل میشود و مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت انتخاب میشوند. توجه داشته باشید که مدیران و بازرسان باید به صورت کتبی پذیرش مسئولیت خود را تأیید کنند.

شرایط انتخاب نام برای شرکت سهامی عام
مردم باید مطلع باشند که شرکت شما سهامی عام است، بنابراین باید پس از ثبت شرکت سهامی عام، عبارت سهامی عام را با نام شرکت قید نمایید. این عمل یک مزیت برای شما محسوب می شود زیرا می توانید تعداد بیشتری سهامدار جذب نمایید. اظهارنامه ثبت شرکت که باید باقید تاریخ به امضاء کلیه موسسین برسد شامل نکات ذیل خواهد بود:
- نام شرکت
- مدت شرکت
- موضوع شرکت
- مرکز اصلی شرکت
- هویت کامل و اقامتگاه موسسین
- مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیر نقد آن به تفکیک
- تعداد سهام با نام و بی نام و مبلغ اسمی آن ها و در صورتی که سهام ممتاز نیز مورد نظر باشد تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات این گونه سهام
- میزان تعهد هر یک از موسسین و مبلغی که پرداخت کرده اند با تعیین شماره حساب و نام بانکی که وجوه پرداختی در آن واریز شده است و در مورد آورده غیر نقدی تعیین اوصاف و مشخصات و ارزش آن به نحوی که بتوان از کم و کیف آورده غیر نقدی اطلاع حاصل نمود.
مجمع عمومی در شرکت سهامی عام
تشکیل مجمع عمومی در شرکت های سهامی عام یک امر ضروری است.
تشکیل مجمع عمومی سالانه باید در دو روزنامه کثیر الانتشار چاپ شود.
یکی از این دو روزنامه را مجمع عمومی موسسین تعیین می نمایند و روزنامه ی دیگر را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی .
اساسنامه شرکت سهامی عام
شرکت سهامی به تنظیم اساسنامه نیاز دارد و مجمع عمومی موسس آن را تصویب می نماید.
اساسنامه ممکن است به صورت رسمی یا غیر رسمی تصویب شود،
ولی در بیشتر موارد به صورت غیر رسمی تصویب می شود.
طبق قانون طرح اساسنامه باید با قید تاریخ توسط موسسین امضا شود.
اساسنامه باید شامل موارد زیر باشد:
نام شرکت،موضوع شرکت،نشانی مرکز اصلی شرکت و شعب آن در صورت وجود.
مدت شرکت،سرمایه شرکت،تعداد سهام با نام و بی نام،نحوه تبدیل سهام با نام به بی نام و برعکس.
نحوه انتقال سهام،تاریخ و ترتیب مجامع عمومی،شرایط و ترتیب افزایش یا کاهش سرمایه.
مقررات حد نصاب تشکیل مجمع عمومی،تعداد مدیران و وظایف و مدت مدیریت آنها و تعیین جانشین در صورت فوت یا استعفا.
تعداد بازرسان و مدت ماموریت و وظایف آنها.
تعداد سهام تضمینی که مدیران باید به صندوق شرکت بسپارند.
تعیین شروع و پایان سال مالی شرکت و زمان تنظیم ترازنامه و حساب سود وزیان شرکت.
نحوه انحلال اختیاری شرکت،نحوه تغییر اساسنامه.
سرمایه شر کت سهامی عام
موسسین بخشی از سرمایه شرکت سهامی عام را از طریق سهام داران اصلی خود و بخش دیگر را از طریق فروش اوراق قرضه و سهام به مردم تامین می نمایند.
سرمایه ای که برای شرکت سهامی عام در نظر گرفته می شود،
طبق ماده 5 لایحه اصلاحی قانون تجارت حداقل 500 هزار تومان می باشد.
اگر سرمایه ی شرکت سهامی عام به هر دلیلی از حداقل سرمایه ی ذکر شده کمتر شد،
باید ظرف مدت یک سال سرمایه شرکت را افزایش دهند یا شرکت را به نوع دیگری از شرکت ها تبدیل نمایند.
مثلا شرکت سهامی خاص در غیر این صورت هر ذینفع می تواند حکم انحلال آن را از دادگاه صلاحیتدار درخواست نماید.
ارکان تصمیم گیرنده در شرکت های سهامی عام
مجامع عمومی:مجامع عمومی به مجموع سهامداران شرکت و اشخاصی که شخصیت حقوقی شرکت به حساب می آیند گفته می شود.
مجمع عمومی از قدرت بالایی برخوردار است و مقررات شرکت را تعیین می نماید.
دعوت کنندگان مجامع عمومی به ترتیب عبارتند از:
مدیران شرکت و بازرسان و در صورتی که آنان به وظیفه ی خود عمل نکردند،
سهامدارانی که در حداقل 1/5 سرمایه ی شرکت سهیم هستند می توانند این کار را انجام دهند.
چنان چه هیچ یک از افراد ذکر شده حضور نداشته باشند هر صاحب سهم و ذینفعی می تواند اقدام نماید.
حد نصاب تشکیل مجمع عمومی به این شکل است که در نوبت اول صاحبان بیش از نصف سهام به اضافه ی دارندگان سهام باید در جلسه حاضر شوند.
دیگر ارکان تصمیم گیرنده
در صورتی که در نوبت اول این افراد حضور نداشتند و به حد نصاب نرسید، در نوبت دوم مجمع عمومی فوق العاده و موسس با حداقل 1/3 سهام شرکت تشکیل می شود. مجمع عمومی عادی با هر تعداد سهامی که مالکان آن ها در جلسه حاضرند شکل می گیرد.
نکته:برای تشکیل تمامی مجامع عمومی باید در روزنامه های کثیرالانتشار شرکت آگهی دعوت منتشر شود، ولی در صورتی که در مجمع عمومی کلیه سهام داران حضور داشته باشند دیگر نیاز نیست که آگهی منتشر شود.
نکته:تمامی جلسات مجامع عمومی توسط یک رئیس،دو ناظر و یک منشی اداره می شود. صورت جلسه مجمع عمومی توسط منشی تهیه می شود و اعضای هیئت رئیسه امضا می نمایند.
مجمع عمومی موسس شرکت سهامی عام
اولین جلسه ای که در آن صاحبان سهام در شرکت های سهامی برای اینکه اساسنامه را تصویب نمایند.
و مدیران و بازرسان شرکت را تعیین نمایند.
تشکیل می شود مجمع عمومی موسس می گویند.
مجمع عمومی موسس قبل از تاسیس شرکت و فقط یک بار برگزار می شود و شامل کلیه ی موسسان و پذیره نویسان می شود.
حداقل عده ای از پذیره نویسان که نصف سرمایه ی شرکت را تعهد نموده اند باید در مجمع حاضر شوند.
اگر در دعوت اولیه، شرکت کنندگان در مجمع به حد نصاب نرسید.
مجامع عمومی جدید تا دو نوبت به وسیله ی موسسین دعوت می شود.
به این شرط که حداقل 20 روز قبل آگهی آن چاپ شده باشد.
مجمع جدید با صاحبان حداقل 1/3 از سرمایه ی شرکت معتبر است و تصمیمات شرکت با 2/3 حاضرین در مجمع حاصل می شود.
اگر در مجمع عمومی سوم تعداد به حد نصاب مذکور نرسید موسسین شرکت رای به عدم تشکیل شرکت سهامی می دهند(طبق ماده 75 ل.ا.ق.ت).
مجمع عمومی عادی
به مجموعه ای متشکل از صاحبان سهام که برای تصویب حساب ها و ترازنامه ها و تخصیص سود و زیان و تعیین مدیران و بازرسان جلسه ای تشکیل می دهند مجمع عمومی عادی می گویند.
هر صاحب سهمی می تواند در مجمع عمومی شرکت نماید.
طبق ماده 86 ل.ا.ق.ت مجمع عمومی عادی جز در مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی موسس و فوق العاده وجود دارد می تواند در کلیه ی امور شرکت تصمیم گیری نماید.
مجمع عمومی فوق العاده:زمانی که برای شرکت مورد فوق العاده ای پیش بیاید (مثلا تمدید مهلت شرکت یا افزایش سرمایه و یا انحلال شرکت) مجمع عمومی فوق العاده برگزار می شود.
مراحل و شرایط تبدیل شرکت سهامی خاص به شرکت سهامی عام
موضوع شرکتی که می خواهد به سهامی عام تبدیل شود باید توسط مجمع عمومی فوق العاده تصویب شود.
اساسنامه شرکت را براساس شرکت سهامی عام تنظیم و اصلاح نمایید.
باید دو سال کامل از زمان ثبت شرکت سپری شده باشد و همچنین دو تراز نامه ی آن توسط مجمع عمومی تصویب شود.
سرمایه ی شرکت حتما به مبلغ 5 میلیون ریال رسیده باشد و یا از طریق اعلامیه پذیره نویسی افزایش پیدا کند.
نحوه ی تبدیل سهام بی نام به سهام با نام
طبق ماده 44 ل.ا.ق.ت برای تبدیل سهام بی نام به سهام با نام ابتدا باید 3 نوبت در روزنامه ی کثیرالانتشاری که آگهی های شرکت در آن منتشر می شود،چاپ شود (فاصله بین هر نوبت 5 روز می باشد). مهلتی به سهامداران داده می شود که کم تر از 6 ماه از تاریخ چاپ آگهی می باشد تا برای تبدیل سهام به با نام به مرکز شرکت مراجعه نمایند بعد از پایان مهلت مقرر کلیه ی سهام های بی نام شرکت باطل شده به حساب می آیند.
نحوه ی تبدیل سهام با نام به سهام بی نام
در تبدیل سهام با نام به سهام بی نام فقط باید یک بار در روزنامه آگهی شود و یک ماه فرصت وجود دارد برای مراجعه و بعد از اتمام این مهلت سهام باطل می شود.
کارشناسان تکسفیر با دارا بودن سال ها سابقه درخشان در این زمینه، می توانند شما را راهنمایی نمایند تا مراحل ثبت شرکتی آسان و سریع را تجربه نمایید. همچنین کارشناسان ما می توانند در زمینه ثبت برند در کرج و خرید و فروش شرکت نیز شما را راهنمایی نمایند.
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی عام
جهت ثبت شرکت سهامی عام ابتدا باید به پایگاه اینترنتی به نشانی http://sherkat.ssaa.ir مراجعه نمایید و در آن اطلاعات مورد نیاز را ثبت نمایید و سپس مدارک زیر را تهیه نمایید.
مدارکی که برای تحصیل پذیره نویسی شرکت سهامی عام مورد نیاز است:
- ارائه دو نسخه طرح اعلامیه پذیره نویسی شرکت سهامی عام که ماده 9 لایحه اصلاحی در آن رعایت شده باشد و به امضاء کلیه موسسین رسیده باشد.
- ارائه دو نسخه اظهارنامه ی شرکت سهامی عام.طبق ماده 7 ل.ا.ق.ت اظهارنامه باید شامل نام شرکت،
- هویت و اقامت موسسین ،موضوع،مبلغ سرمایه،تعداد سهام با نام و بی نام. (اگر سهام امتیاز آور باشد باید ذکر شود)،میزان تعهد،مرکز اصلی شرکت،مدت شرکت.
- ارائه دو نسخه اساسنامه که ماده 8 لایحه اصلاحی قانون تجارت در آن رعایت شده باشد و به امضاء کلیه موسسین رسیده باشد.
- ارائه اصل گواهی بانکی که در آن بر پرداخت سرمایه ی تعهدی توسط موسسین شرکت اشاره شده باشد.(حداقل 35% سرمایه تعهدی).
- ارائه تصویر مدارک احراز هویت موسسین.
- ارائه اصل مجوز فعالیت در صورتی که موضوعی نیاز به اخذ مجوز از مراجع قانونی داشته باشد.
- ارائه اصل مجوز اولیه از سازمان بورس و اوراق بهادار.
- تهیه و تکمیل فرم تعیین نام.
پس از بررسی مدارک، اداره ثبت شرکتها مجوز انتشار اعلامیه پذیرهنویسی را صادر خواهد کرد.
نکته
1:پذیره نویسی یک عمل حقوقی محسوب می شود که به موجب آن شخص تعهد می نماید.
که قسمتی از سرمایه ی شرکت سهامی عام را تامین نماید.
نکته 2:برای اینکه در مورد موضوعاتی که نیاز به مجوز فعالیت دارند.
اطلاعاتی کسب نمایید می توانید به پایگاه اطلاع رسانی اداره کل ثبت شرکت ها به آدرس http://sherkat.ssaa.ir مراجعه نمایید.
مدارکی که برای ثبت شرکت سهامی عام مورد نیاز است
- ارائه ی دو نسخه اظهار نامه.
- ارائه ی دو نسخه اساسنامه که توسط مجمع عمومی موسسین تصویب شده باشد.
- ارائه ی دو نسخه صورت جلسه ی مجمع عمومی موسسین.
- ارائه ی دو نسخه از صورت جلسه ی هیئت مدیره.
- انتشار آگهی دعوت از مجمع عمومی موسسین در روزنامه ای که معین شده.
- ارائه ی اصل گواهی بانکی که نشان دهنده ی پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت باشد.
- ارائه ی فتوکپی شناسنامه ی مدیران در صورتی که شخص حقیقی باشد.
- ولی برای اشخاص حقوقی ارائه ی برگ نمایندگی ضروری است و مدارک احراز هویت باید کپی برابر اصل شوند.
- ارائه ی مجوز فعالیت برای ثبت شرکت در صورت نیاز.
شرکت سهامی خاص و عام در موارد ذیل انحلال می گردد
- اگر موضوع شرکت انجام بشود و یا اجرای آن غیرممکن شود.
- مدت عمر شرکت بدون تمدید شدن منقضی گردد.
- شرکت ورشکسته شود.
- مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام با دلایلی برای انحلال تصمیمگیری کرده باشد.
- اگر دادگاه حکمی مبنی بر انحلال صادر کرده باشد.
نحوه انحلال شرکت سهامی عام
شرکت سهامی عام امکان دارد به دلایل مختلفی منحل گردد و یا وجود شرایطی باعث انحلال این شرکت گردد. انحلال شرکت سهام عام به سه روش انحلال قهری، انحلال به تشخیص مجمع عمومی و انحلال به دستور دادگاه است. تمامی دلایل انحلال این شرکت در این سه حالت نتایج خود را بر منحل شدن شرکت نشان خواهد داد.
این دلایل به شرح زیر است؛
در صورت ورشکسته شدن شرکت که احتیاج به حکم دادگاه نمی باشد و با اعلام ورشکستگی در روزنامه معتبر و کثیرالانتشار شرکت خود به خود در مرحله انحلال قرار خواهد گرفت که به آن انحلال قهری گفته می گردد یعنی منحل شدن به تصمیم دادگاه یا مجمع عمومی هیئت مدیره نمی باشد و به نوعی انحلال اجبار می باشد.
اگر هیئت مدیره و مجمع عمومی شرکت تصمیم به انحلال شرکت بگیرد حتی قبل از رسیدن موعد مقرر انحلال شرکت می توان با تصمیم هیئت مدیره اصلی اقدام به انحلال شرکت نمود.
در صورت انقضای مدت شرکت، احقاق هدف تاسیس شرکت یا غیرممکن شدن انجام هدف شرکت و یا هیئت مدیره انقضای شرکت را تمدید نکرده باشند و یا در صورت از بین رفتن نصف بیشتر سرمایه شرکت و مجمع عمومی جلسه ای برای انحلال شرکت تشکیل ندهند، هر شخص ذی نفع در شرکت قادر است دادخواست انحلال را به دادگاه ذیصلاح ارائه دهد.
اگر می خواهید با خیال راحت شرکت سهامی عام خود را تاسیس و ثبت نمایید، موسسه ی حقوقی و ثبتی تکسفیر می تواند شما را در این مسیر راهنمایی و یاری نماید.
جمعبندی
برای راه اندازی کسب و کارهای بزرگ و جذب سرمایه عمومی شرکت سهامی عام یکی از بهترین گزینه ها می باشد. ساختار این شرکتها امکان فعالیت در سطح ملی و بینالمللی را فراهم میکند و با رعایت مقررات قانونی، مسیر موفقیت برای کسبوکارهای بزرگ را هموار میسازد.