موسسه ثبتی و حقوقی تکسفیر
موسسه ثبتی و حقوقی تکسفیر
اخذ رتبه برای انبوه سازان تکسفیر

اخذ رتبه برای انبوه سازان مراحل، مدارک و الزامات قانونی

اخذ رتبه برای انبوه سازان دارای پیچیدگی ها و مراحل قانونی مشخصی است. رتبه هر شرکتی چند چیز را مشخص می کند. اول اینکه میزان صلاحیت آن شرکت سنجیده می شود. دو اینکه میزان کیفیت و کمیت پیمانکاران را مشخص می کند. به همین دلیل است است که اخذ رتبه برای انبوه سازان اهمیت وِیژه ای دارد. ما در این مقاله نحوه اخذ رتیه و مهندسین رتبه آور را توضیح می دهیم. همچنین شرایطی که برای اخذ رتبه نیاز دارید را عنوان می کنیم تا با آگاهی قدم در این مسیر بگذارید.

اخذ رتبه برای انبوه سازان

جهت اخذ رتبه بندی شرکت در گام اول باید بدانید شرکت ها با توجه به حوزه فعالیت خود به 5 دسته تعلق دارند. پیمانکاری، مشاوره، انبوه‌سازی، انفورماتیک، و طراحی و ساخت EPC.این طبقه‌بندی تحت عنوان گرید شناخته می‌شود و روند دریافت آن به فرایند اخذ رتبه معروف است.

شرکت های پیمانکاری و مشاوره به ترتیب در 11 و 9 رشته مختلف قرار می گیرند.  شرکت‌های پیمانکاری شامل رشته‌هایی نظیر ابنیه و ساختمان، راه و ترابری، ارتباطات، کشاورزی، آب، نیرو، صنعت و معدن، نفت و گاز، تأسیسات و تجهیزات، کاوش‌های زمینی، و مرمت آثار باستانی هستند.

شرکتهای مشاور در رشته های راه و ترابری، معماری و شهرسازی، مهندسی آب، مطالعات کشاورزی، نفت و گاز، صنعت و معدن، پست و مخابرات، انرژی و گروه تخصصهای مشترک رتبه بندی می شوند.

محدوده رتبه بندی شرکتهای پیمانکاری از ۱ تا ۵ و بازه رتبه بندی شرکتهای مشاور از ۱ تا ۳ است. رتبه ۱ به باکیفیت ترین شرکتهای پیمانکاری و مشاوره تعلق می گیرد. اما اگر شرکتهای پیمانکاری و مشاور دارای حداقل شرایط جهت اخذ رتبه باشند؛ به ترتیب رتبه های ۵ و ۳ را کسب خواهند کرد.

نحوه دریافت رتبه انبوه سازان
نحوه دریافت رتبه انبوه سازان

 

کاربرد رتبه بندی برای شرکت ها چیست؟

شاید بپرسید این رتبه بندی ها به چه کار می آید؟ با استفاده از این رتبه بندی ها می توان در مناقصه ها نظم ایجاد نمود و کیفیت برگزاری مناقصه ها را بالاتر برد. در اصل با استفاده از یک معیار خاصی توسط معاونت ارزیابی می شوند و دارای صلاحیت می شوند. علاوه بر این، داشتن گواهینامه رتبه به‌عنوان شرط اساسی برای شرکت در مناقصه‌های بزرگ دولتی در نظر گرفته شده است.

با این کارها در افراد سودجو نمی توانند در مناقصات تقلب کنند در این صورت می توان اطمینان حاصل کرد که پروژه ها به دست افراد حرفه ای سپرده می شود. بنابراین رتبه بندی شرکت های انبوه ساز امری سودمند و مهم است. در این مقاله، شرایط  تمدید و ارتقای رتبه‌بندی شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره بررسی خواهد شد.

اخذ رتبه برای انبوه سازان چه چالش هایی دارد؟

گرفتن رتبه برای انبوه سازان ممکن است مشکلات و موانع زیادی به همراه داشته باشد که در ادامه به این چالش ها می پردازیم.

  • یکی از مسائلی که در طول اخذ رتبه با آن سرو کار دارید پیچیدگی در جمع آوری مدارک و اطمینان از صحت و کامل بودن آن می باشد.
  • دومین مورد که روند دریافت رتبه برای شرکت های انبوه ساز را چالش برانگیز می کند، زمان بر بودن این پروسه می باشد. به‌ویژه اگر مدارک ارائه‌شده ناقص یا دارای اشکال باشند. اگر شما زمان کافی ندارید می توانیم به شما پیشنهاد تازه ای بدهیم. برای خرید شرکت رتبه دار نیاز به صرف زمان و هزینه ندارید و یک شرکت آماده دارای گرید را در اختیار خواهید داشت.
  • اینکه شرکت به تمامی و قوانین و مقررات این حوزه تسلط داشته باشد از ضروریات این کار است.
  • همچنینی ممکن است در صورتی که مدارک شما کامل نباشد درخواست اخذ رتبه رد شود در نتیجه زمان و هزینهه و انرژی شما به هدر می رود.

مراحل دریافت رتبه‌بندی برای انبوه‌سازان

مسیری که جهت اخذ رتبه برای شرکت های انبوه ساز باید طی کرد گاها پر پیچ و غم و دشوار است. در ادامه مراحل آن را به اختصار اما کاربردی بیان می کنیم.

جمع اوری مدارک: اولین کاری که در مسیر اخذ رتبه برای شرکت های انبوه ساز باید انجام دهید این است که مدارک مورد نیاز را بدانید و اقدام به جمع آوری آن کنید. این مدارک شامل مشخصات شرکت، سوابق کاری پروژه ها، مستندات مالی و اطلاعات مربوط به مهندسین و نیروهای انسانی می باشد.

ارزیابی و تحلیل اسناد: نهاد مربوطه، مدارکی که ارائه کرده اید را بررسی می کند و بر اساس شاخص‌هایی که از قبل مشخص است و  تعیین‌شده، امتیازی را به شرکت اختصاص می‌دهد.

اثبات شایستگی فنی: برای گرفتن انبوه سازان، شرکت موظف است مدارکی ارائه کند که نشان‌دهنده توانمندی آن در انجام پروژه‌های ساختمانی با استانداردهای بالا باشد.

ثبت درخواست در نهاد مسئول: پس از آماده‌سازی مدارک، باید درخواست رسمی به سازمان متولی صدور رتبه‌بندی ارسال شود.

برای موفقیت در پروژه‌های بزرگ، اخذ رتبه‌بندی در کوتاه‌ترین زمان و با هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین، اگر قصد دارید رتبه انبوه‌سازان را دریافت کنید، بهتر است از خدمات یک مجموعه معتبر  مانند موسسه تکسفیر که تجربه کافی در این زمینه دارد اسفاده کنید. تا شانس موفقیت شما در مناقصات افزایش یابد.

مراحل گرفتن رتبه برای شرکت انبوه ساز
مراحل گرفتن رتبه برای شرکت انبوه ساز

مدت زمان لازم برای دریافت رتبه انبوه‌ سازان

یکی از پرسش هایی که معمولا متقاضیان می پرسند این است که اخذ رتبه برای شرکت انبوه سازی چقدر زمان می برد؟ اخذ رتبه به طور معمول به دو ماه زمان نیاز دارد. این زمان تقریبی است و مشروط بر آن است که توسط کارشناسان مربوطه انجام شود. این متخصصان با آگاهی کامل از مراحل و قوانین، می‌توانند مدارک را با دقت و به‌ صورت کامل تهیه کنند، که این موضوع احتمال رد شدن پرونده را کاهش داده و روند کار را سریع ‌تر می‌کند.

اما اگر خودتان بدون اینکه از مشاوره های کارشناسان ثبتی استفاده کنید ممکن است اسن فرآیند به دلیل اشتباه و تکرار مراحل آن چندین ماه زمان ببرد. دلیل این تأخیر اغلب ناآشنایی با جزئیات مراحل و وجود نقص در مدارک است که باعث رد شدن مکرر پرونده می‌شود. هر بار رد شدن مدارک، نیاز به بازنگری و ارسال مجدد دارد که زمان زیادی را هدر می‌دهد.

با استفاده از مشاوره هایی که از کارشناسان موسسات ثبتی می گیرید فوایدی حاصل می شود. کارشناسان ما از آخرین تغییراتی که در قوانین ایجاد شده است آگاهی دارند و مقررات و مدارکی که برای اخذ و دریافت رتبه نیاز دارید را به شما انتقال می دهند. با این کار دیگر زمان زیادی صرف آزمون و خطا نمی شود و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید